.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΤΗ…

Η στιγμή που ο Τσιόδρας ανακοινώνει ότι "πούλαγε" για νεκρούς από κορονοϊό, ανθρώπους που πέθαναν από άλλη αιτία και που παρεμπιπτόντως διαγνώστηκαν (προ ή μετά θάνατο)  με κορονοϊό, είναι ένα τέλος εποχής.
Το καθεστώς, δια του frontman του, παραδέχτηκε ένα μέρος της απάτης που έστησε. Δεν είμαστε «ειδικοί» και δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε. Σκάβοντας με σφυρί (το δρεπάνι το χουμε φυλαγμένο) το βουνό της κρατικής προπαγάνδας, ανακεφαλαιώνουμε εδώ  τα όποια ευρήματα έχουμε παρουσιάσει στη σελίδα, βέβαιοι ότι η εις βάρος μας σκευωρία είχε πολλά περισσότερα κεφάλαια που δεν μπορούσαμε ή δεν καταφέραμε να αναδείξουμε…
1) Από την αρχή γνωρίζαμε ότι οι καταγεγραμμένοι παγκοσμίως νεκροί λόγω εποχικής γρίπης φτάνουν ανά έτος περίπου τις 650.000 νεκρούς. Κατά συνέπεια, ο κορονοϊός θα μπορούσε να σταθεί σαν «υπερ–απειλή», σαν επαρκής δικαιολογητική βάση για πρωτάκουστα αυταρχικά μέτρα, μόνο εάν ξεπερνούσε κατά πολύ τους αριθμούς της εποχικής γρίπης.
2) Γνωρίζαμε ωστόσο ότι οι νεκροί της εποχικής γρίπης καταγράφονται ελλιπώς. Χιλιάδες υπερήλικές που πέθαναν από εποχική γρίπη στο σπίτι τους, δεν καταγράφηκαν ως νεκροί της συγκεκριμένης νόσου. Τα επίσημα στοιχεία καταγράφουν στην Ελλάδα το 2016 σχεδόν 200 νεκρούς από γρίπη (επίσημα στοιχεία ΕΟΔΥ), ωστόσο εκτιμάται ότι ο πραγματικός αριθμός ανθρώπων που κατέληξαν από εποχική γρίπη ξεπερνούσε του 1.000…. Ο κορονοϊός για να ισοφάριζε σε πραγματικούς νεκρούς την εποχική γρίπη, θα έπρεπε να την ξεπεράσει κατά πολύ σε καταγεγραμμένους νεκρούς!
3) Ίσχυε επίσης ότι η εποχική γρίπη σκότωνε μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας, καίτοι πολλοί εξ αυτών ήταν εμβολιασμένοι. Ο κορονοϊός, ακόμα κι εάν κατέγραφε ανάλογα νούμερα με τη γρίπη, θα αποδεικνυόταν πιο ήπιος δεδομένου ότι σε αυτήν την πρώτη εμφάνισή του, διαδιδόταν σε μη εμβολιασμένο πληθυσμό.
4) Από τα στοιχεία που έφταναν από τη Κίνα (στοιχεία που δεν αποκρύφτηκαν) ο κορονοϊός φαινόταν να «σκοτώνει» ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και με βαριά υποκείμενα νοσήματα, σε αντίθεση με τη γρίπη που «σκότωνε» και νεώτερους κι υγιείς…
Αυτά τα ελάχιστα δεδομένα ήταν επαρκή για να είναι κάποιος βέβαιος ότι το υγιεινιστικό πραξικόπημα έχει αποκλειστικά πολιτικές στοχεύσεις, αφού πότε μέχρι σήμερα κανένας κρατικός σχηματισμός δεν διανοήθηκε να λάβει τα ίδια μέτρα, ή κάποια ανάλογα μέτρα ή κάποιο έστω μέρος  από αυτά τα μέτρα,  με σκοπό την ανάσχεση της γρίπης.
5) Στις επόμενες ημέρες μάθαμε ότι καταγράφονται ως νεκροί του κορονοϊού, άνθρωποι που κατέληξαν αποκλειστικά από άλλη αιτία και που απλώς διαπιστώθηκαν και με κορονοϊο.
Στο admachina δημοσιεύσαμε συνέντευξη του διευθυντή της πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που καθαρά και ξάστερα έλεγε ότι «Στο Κορονοϊό χρεώνονται νεκροί και άλλων παθήσεων» (βλ. σχετική δημοσίευση) ενώ παρουσιάσαμε και την περίπτωση 55χρονου που κατέληξε λόγω εγκεφαλικού και που ελέγχτηκε για κορονοϊό  επειδή οι συγγενείς αποφάσισαν να δωρίσουν ζωτικά του όργανα. Ο άνθρωπος αυτός φορτώθηκε στο death rating του κορονοϊού τρεις μέρες μετά το θάνατό του (βλ. δημοσίευση: Τον σκότωσε ο κορονοϊός δύο μέρες μετά το θάνατό του».
6) Η πρακτική να φορτώνονται στο κορονοϊό άνθρωποι που πέθαναν από άλλη αιτία, φανέρωνε μία πτυχή μιας μεθοδευμένης σκευωρίας πρόκλησης πανικού, ωστόσο έμοιαζε «λίγη» για να φουσκώσει υπερβολικά τα νούμερα του κορονοϊού. Ωστόσο αποκρυπτογραφώντας τα λεγόμενα του Ιωαννίδη, μπορούσαμε πια να καταλάβουμε ότι αυτή η πρακτική από μόνη της μπορούσε να «αυξήσει» τεχνητά σε μεγάλο βαθμό τους αριθμούς νεκρών του κορονοϊού.
Ο Ιωαννίδης ανέφερε ότι στην Βόρεια Ιταλία (χώρα με φημισμένο σύστημα δημόσιας υγείας με έμφαση στις ΜΕΘ)  εσφαλμένα «προσκλήθηκαν» στα Νοσοκομεία, άνθρωποι με συμπτώματα ίωσης (ή γενικά αρρώστιας) στους πνεύμονες. Ότι τα  Νοσοκομεία μετατράπηκαν σε κέντρα διάδοσης κορονοϊού (και μάλιστα σε ευπαθείς ομάδες). Ότι άνθρωποι που πήγαιναν στο Νοσοκομείο να χαροπαλέψουν ή να πεθάνουν για άλλες αιτίες, κόλλαγαν και κορονοϊό, χωρίς ωστόσο ο κορονοϊός να επιβαρύνει σημαντικά (ή έστω ελάχιστα) την πορεία τους προς το θάνατο. Κατά συνέπεια, άνθρωποι που θα πέθαιναν από άλλη αιτία, κόλλαγαν και κορονοϊό και καταγράφονταν ως νεκροί του κορονοϊού…
7) Στις 28-04-2020 το περιοδικό Sarajevomag δημοσίευε και έναν ακόμη τρόπο λαθροχειρίας (Ούτε ο θάνατος αντέχει 2…). Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως νεκροί από κορονοϊο καταγράφονταν όχι όσοι ελέγχθηκαν με τεστ (και διαπιστώθηκαν θετικοί), αλλά όσοι κατέληγαν έχοντας κάποιο σύμπτωμα κορονοϊού (ακόμα και βήχα). Οι νεκροί αυτοί καταγράφονταν ως νεκροί από κορονοϊό  «κατά ιατρική εκτίμηση».
Μας είναι άγνωστο ποιο είναι το ποσοστό των «κατά ιατρική εκτίμηση» νεκρών από κορονοϊό, μπορούσαμε όμως να είμαστε βέβαιοι ότι κάθε κρατικός σχηματισμός που ήθελε υψηλό rating δοκίμαζε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους λαθροχειρίας… Σήμερα μας στείλανε μία δημοσίευση με τίτλο «Σοκ Στη Βρεττανιά: Ξεπέρασαν τους 30.000 οι νεκροί από κορονοϊό», (news.gr – 05.05.2020), η οποία αναφέρει "Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πεθάνει με ΠΙΘΑΝΗ αιτία τον κοροναϊό"… Πιθανή; Χμ…
8) Εν τω μεταξύ, σύντομα μετά το πρώτο σοκ, κατέρρεε το επιχείρημα για τις ΜΕΘ. Διεθνώς δεν έγινε καμιά συγκεκριμένη αναφορά σε νοσοκομείο που δεν είχε επαρκείς ΜΕΘ, υπονοήθηκε έντονα ότι τέτοιο πρόβλημα δοκίμασε (άγνωστο σε ποιο βαθμό και για πόσες μέρες) ένα Νοσοκομείο στην Ιταλία και ένα στην Ισπανία. Στην Ελλάδα, στο δημοσίευμα «Για να τελειώνουμε με τα μαθηματικά παραμύθια τους!» αναφέραμε ότι δεν τέθηκε ποτέ κίνδυνος για τα κρεβάτια ΜΕΘ. Στην χειρότερη μέρα του κορονοϊού, στις 4 Απριλίου, «απασχολήθηκαν» 100  κρεβάτια ΜΕΘ, ωστόσο είναι άγνωστο ποιοι από αυτούς ήταν στη ΜΕΘ από άλλη αιτία κι απλώς είχαν και κορονοϊό….
9) Επιπλέον ενώ οι ΜΕΘ (το “flatten the curve”) προβλήθηκε σαν το απόλυτο επιχείρημα της κρατικής προπαγάνδας, το κράτος, ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν ασχολήθηκε με τις ΜΕΘ, μας είναι άγνωστο εάν προσέθεσε ένα κρεβάτι ΜΕΘ, μας είναι όμως γνωστό ότι μεγάλες χρηματικές ροές (όπως τα 20+21 μύρια στα media) διοχετεύθηκαν στη στήριξη της προπαγάνδας κι όχι στην στήριξη της δημόσιας υγείας…
10) Απέμεινε έτσι ένα μισο-επιχείρημα για τους αντισηπτικούς (σαν μια τελευταία δικαιολογία για τον αυτό-εξευτελισμό τους), ότι όλα αυτά τα λέμε με την πολυτέλεια της καραντίνας. Ότι εάν δεν είχε επιβληθεί καραντίνα τα νούμερα θα ήταν μεγαλύτερα ή και συντριπτικά.
Ωστόσο, παρ’ ότι μιλάνε οι «ειδικοί», ο εγκλεισμός των μη νοσούντων, δεν είναι μόνο καινούργια πατέντα, μοιάζει και κάπως άγαρμπος για να θεωρηθεί επιστημονικός. Αυτοί που μιλάνε με γραφήματα, data, ή έστω με πειράματα ή προηγούμενες εμπειρίες, δεν έκαναν καμιά προσπάθεια να δικαιολογήσουν την αποτελεσματικότητα αυτής της πρακτικής (ξαναλέμε της καραντίνας επί των μη νοσούντων).
Ο Ιωαννίδης και εδώ έκανε χρήσιμες παρατηρήσεις. Εξήγησε ότι είναι ενδεχόμενο ο εγκλεισμός να συμβάλει ακόμη και στη διάδοση του ιού, αφού ακόμα και ένα «χαμηλό ιικό φορτίο», όταν απομένει στο σπίτι σε σημεία που συνωστίζονται έγκλειστοι, μπορεί να είναι αιτία γρήγορης διάδοσης σε σχέση με μία «εξωστρεφή» πρακτική.
Ισχυρίστηκε ότι ο εγκλεισμός (σε συνδυασμό με τον καλλιεργούμενο πανικό), λόγω των σοβαρών ψυχολογικών του επιπτώσεων σαμποτάρει τα ανοσοποιητικά συστήματα των ανθρώπων κι ειδικά των ευπαθών ομάδων. Κατά συνέπεια δεν αποδείχθηκε με κανένα τρόπο εάν ο εγκλεισμός βοήθησε στη μη διάδοση του ιού, εάν βοήθησε απλώς λίγο στη μη διάδοση του ιού, εάν δεν βοήθησε καθόλου στη μη διάδοση του ιού ή κι εάν σαμπόταρε τις ευπαθείς ομάδες.
11) Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο εγκλεισμός προκάλεσε θανάτους. Κι επειδή μιλάμε για εγκλεισμό εκατομμυρίων ανθρώπων, οι εξαιτίας του εγκλεισμού θάνατοι, δεν είναι ένας και δύο, είναι δεκάδες και εκατοντάδες (σε παγκόσμια κλίμακα χιλιάδες). Αυτοκτονίες, εμφράγματα κι εγκεφαλικά συνδέονται άμεσα με την καραντίνα, το βίωμα του εγκλεισμού, το βίωμα του πανικού, το stress της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής. Επιπλέον μία σειρά άλλων νόσων μπορεί να σκότωσαν πιο εύκολα ανθρώπους καταβεβλημένους ψυχολογικά και με σαμποταρισμένο ανοσοποιητικό.   
Με μια ανάλογη λαθροχειρία εάν όλες οι  αυτοκτονίες, τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά του τελευταίου διμήνου αποδίδονταν στην καραντίνα (θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι δεν είναι άσχετοι με την καραντίνα) τότε το death rating των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού θα ξεπερνούσε το με ανάλογη λαθροχειρία διαμορφωμένο death rating το κορονοϊού του ίδιου
Η ανακεφαλαίωση των ως άνω επιχειρημάτων έγινε ακριβώς επειδή θα επανερχόμαστε πιο σπάνια σε αυτή τη θεματολογία (στην τεκμηρίωση της απάτης). Καθώς σπρώχνεται όλο και περισσότερο θολούρα (ειδικά από τα «δεξιά»), οφείλουμε να επικεντρωθούμε στις εξηγήσεις. Γιατί συνέβη το υγιεινιστικό πραξικόπημα; Γιατί περιστοιχίστηκε τόσο πρόθυμα από έναν νέο «εθνικό κορμό»;  Τελικά η νέα νομιμοφροσύνη στηρίχτηκε πάνω σε μια απάτη και γιατί δεν καταρρέει τώρα που καταρρέει η απάτη αυτή
Θα ταν ευκολάκι εάν είχαμε απέναντί μας τον κορονοϊό.  Έχουμε απέναντι τον καπιταλισμό σε μια ολοκληρωτική εκδοχή του…

2 comments

Author
avatar

Είναι μια τεράστια αυταπάτη.

Και είναι πολύ καλά κρυμμένη, ειδικά για τον περισσότερο κόσμο, γιατί ΘΕΛΕΙ να την πιστέψει.
Επίσης πολύ καλά κρυμμένες είναι και οι συνέπειές της, γιατί ο περισσότερος κόσμος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πιστέψει πως υπάρχουν.
Άρα, πιστεύω, θα πάρει βέβαια πολλά χρόνια. Πχ. μετά από 100 χρόνια θα μιλάνε για το πόσο πίσω πήγε την ανθρωπότητα μια αυταπάτη. Μια απλή αυταπάτη, που απλώς ήταν μαζική. Πιθανόν οι απώλειές της να συγκρίνοται με παγκοσκίων πολέμων, θεομηνιών, ή και (πραγματικών) πανδημιών!
Θα λένε...
- Πριν από δυσεκατομύρια χρόνια ένας αστεροειδής χτύπησε τη γη κ εξαφάνισε τους δεινόσαυρούς!
- Το 0μΧ εφευρέθηκε ο Χριστιανισμός!
- Το 20ο αιώνα έγινε ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος!
- Το 2020 πιστέψαμε όλοι μαζί, ταυτόχρονα, στην ίδια βλακεία... ότι ένα μυρμήγκι σκαρφάλωσε κ πήγε να μπεί στο αυτί μας, ή ότι θα κολλήσουμε... κορονοϊό!

(Κωμικο)Τραγικό.

Reply
Author
avatar

Καλησπέρα,

Ωραία δουλειά. Είχα κάνει και εγώ μια πρόχειρη έρευνα https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxubGFyaXNpc3xneDoxNzJmMDAwNTc1Zjk3NzEw

Προσπάθησα μάλιστα στο κεφ.6 να τονίσω ότι είχαμε και άλλες επιλογές αλλά δεν συζητήθηκαν ποτέ...Δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη ίσως αντιμετωπίσουμε την ίδια προσέγγιση, μόνο που όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται τότε είναι απλά.... φάρσα.

Reply