.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡ (ΤΗΛ)ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

Το υπάγουμε στην κατηγορία χιούμορ γιατί ή για γέλια είναι ή για κλάμματα.
Ο εθνικός τηλεχαζός, κος (ο θεός να τον κάνει) Ευαγγελάτος είχε καιρό να ξεφρενιάσει.
Εμφανίστηκε λοιπόν χθες, 23.04.20, να μας ενημερώσει για 3 τρανταχτά σκάνδαλα: την κλινική στο Περιστέρι, την κλινική στο Ελληνικό και κρυφό πάρτι επωνύμων σε εστιατόριο.
Για την κλινική στο Περιστέρι οι κατηγορίες του τηλεισαγγελέα ήταν ότι πέθαναν 3 από κορονοιό (διαγνωσθέντες πιθανώς και μετά θάνατον, ως συνηθίζουν) και ότι οι ασθενείς (νεφροπαθείς για αιμοκάθαρση) μπαίναν από την "πλαϊνή πόρτα" χωρίς θερμομέτρηση.
Ως προς το πρώτο προέκυψε ότι πέθαναν μετά την αποχώρηση από την κλινική, για την οποία "θα επέμβει εισαγγελέας", σε ΑΛΛΟ νοσοκομείο!
Από μαρτυρία επίσης γιου νεφροπαθή προέκυψε ότι στην πλαϊνή πόρτα γίνονται καθημερινά και διαρκώς θερμομετρήσεις (ακόμα κι αν αυτό δεν έχει νόημα αφού οι νεφροπαθείς ανεβάζουν συχνά πυρετό).
0 στα 2 στο πρώτο σκάνδαλο για τον σύγχρονο Ηρακλή Πουαρό.
Ως προς την κλινική στο Ελληνικό η κατηγορία του τηλε-ιεσαγγελέα ήταν ότι υπάρχουν πιθανά κρούσματα σε κάπου 500 εργαζόμενους κι ασθενείς.
Έλα όμως που στους πρώτους 100 που εξετάστηκαν ήδη δεν βρέθηκε ούτε ένας θετικός!
Ακόμα χειρότερα ισχυρίστηκε ο τηλε-εισαγγελέας ότι πέθανε στην κλινική ένας κι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!
Ακόμα και τότε όμως ο εθνικός μας βλαξ δεν κατάλαβε ότι είχε ξεφτιλιστεί σε βαθμό να μην υπάρχει πέτρα να κρυφτεί από κάτω και συνέχισε με το τρίτο "σκάνδαλο", το πάρτι επωνύμων.
Αποδείχτηκε ότι δεν ήταν πάρτι αλλά μάζωξη 8 ατόμων για ονομαστική εορτή κι ακόμα χειρότερα ότι η μάζωξη αυτή έγινε ΠΡΟ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!!
Κι όμως, μετά από όλη αυτή την απόλυτη ξεφτίλα, ο κος τηλεισαγγελέας διατηρούσε ακόμα ακμαίο το ηθικό του κι είχε το ύφος "θα τους αποκαλύψω εγώ κάποτε τους απατεώνες".
Δυστυχώς δεν μπορούμε να γελάσουμε με  όλα αυτά, γιατί ο μέσος άνθρωπος που παρακολουθεί τον Ευαγγελάτο πρώτον θέλει και πιστεύει ό,τι θέλει (ό,τι του λέει ο τηλεβλάκας δηλαδή) και δεύτερον δεν έχει την παραμικρή κριτική ικανότητα να διαπιστώσει ούτε το προφανές φιάσκο.
Οπότε η ζημιά γίνεται εύκολα. Λέγε, λέγε μαλακίες και ψέμματα, η τρομοκρατία θα περάσει.
Πότε θα αρχίσουν να γίνονται μηνύσεις στο Γκεμελιστάν να ξεμπερδεύουμε με τέτοιους επικίνδυνους προπαγανδιστές-καραγκιόζηδες;;;