.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟ JOGGING!

Μέτρα για την Δημόσια Υγεία αποφάσισε να πάρει η Κυβέρνηση νομοθετώντας την υποχρέωση όλων των πολιτών ηλικίας από 12 έως 75 ετών να κάνουν jogging για μία τουλάχιστον ώρα την ημέρα.
Εναλλακτικά όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να δηλώσουν (σε εδικά έντυπα που θα κυκλοφορήσουν εντός των ημερών) άσκηση ποδηλασίας με τη ρητή διευκρίνιση ότι «ποδηλάτης δε θεωρείται ο μετανάστης που από ανέχεια κυκλοφορεί με ποδήλατο αλλά ο χίπστερ που κάνει ποδήλατο για λόγους ομορφιάς και υγείας».
Υψηλόβαθμο στέλεχος μας δήλωσε: «Όχι, όπως δεν φτιάξαμε νοσοκομεία και ΜΕΘ αλλά βάλαμε σε καραντίνα όλο το πληθυσμό, έτσι δεν πρόκειται να φτιάξουμε κανένα πάρκο, κανένα μπασκετάκι. Οι πολίτες θα κάνουν jogging στα πεζοδρόμια». Σε ερώτηση για το πώς θα τα καταφέρουν οι κάτοικοι περιοχών που δεν έχουν πεζοδρόμια, όπως για παράδειγμα οι κάτοικοι του Γκύζη, της Κυψέλης, του Κολωνού, απάντησε «Είναι τυχεροί, δε μιλάμε πια για Jogging, μιλάμε για παρκούρ» και συμπλήρωσε «Θα είναι πιο περιπετειώδες στην Κυψέλη αλλά μην υπερβάλουμε, ας ρωτήσουν τους ΑΜΕΑ που τα καταφέρνουν μια χαρά στις συγκεκριμένες περιοχές».
Στο υπουργείο Υγείας φιλοδοξούν ότι στο άμεσο μέλλον οι άνθρωποι θα βγαίνουν από τα σπίτια τους μόνο για jogging και ποδηλασία, ντυμένοι σαν hipsters ανεξαρτήτως της ηλικίας τους (άγνωστο πως τα αμούστακα αγόρια θα έχουν περιποιημένο μούσι) επισημαίνοντας μάλιστα ότι "οι άνθρωποι έως 12 ετών και άνω των 75 ετών, ας μη βγουν από το σπίτι ποτέ, ποιος ο λόγος;".
Δεδομένου ότι απαγορεύεται να μιλάνε μεταξύ τους όσοι κάνουν jogging, οι πολίτες κατά την άθλησή τους θα επιτηρούνται από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
ΥΓ: Για να προλάβουμε τους εξυπνάκηδες: Ναι, η φώτο δεν είναι από την Κυψέλη…