.

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ…


Λέει ένα γνωμικό: Υπάρχουν ψέματα τριών ειδών: Ψέματα, καταραμένα ψέματα και η στατιστική.
Ψαρέψαμε στην  αγαπημένη (προφανώς κάνουμε πλάκα) Athens Voice την είδηση αυτή: «Με κορωνοϊό διαγνώστηκε μετά θάνατον ένας 54χρονος που πέθανε από εγκεφαλικό στο Νοσοκομείον Αττικόν».
Στο ρεπορτάζ αναλύεται ότι ο 54χρονος είχε υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και «Η κατάσταση της υγείας του έκανε τους γιατρούς να χαρακτηρίσουν την περίπτωσή του μη αναστρέψιμη. Η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά οργάνων».
Το τεστ του βγήκε θετικό δύο μέρες μετά το θάνατό του. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε πνευμονία ή τέλος πάντων σε συμπτώματα του κορονοϊού που τον σκότωσαν ή έστω επιβάρυναν την κατάστασή του. Καταγράφηκε ως το 26ο θύμα του Κορονοϊού στην Ελλάδα αλλά λόγω των ως άνω «προστέθηκε στη λίστα με τα θύματα του κορονοϊού δύο 24ωρα μετά το θάνατό του».
Ως άνθρωπος μέσης ηλικίας (ήταν μόλις 54 χρονών) συνδιαμόρφωσε και το σχετικό μέσο όρο ηλικίας θυμάτων…
Γράφαμε χτες στο «Μέσα από ένα σπασμένο καθρέφτη» το εξής:
«Η νέα "μόδα" δε είναι όποιος μπει στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε λοίμωξη του αναπνευστικού και βρεθεί θετικός στον covid19 να καταγραφεί ως "θύμα" του ιού, πράγμα επιστημονικά κι ιατρικά εσφαλμένο αλλά απ' ότι φαίνεται πολιτικά ορθό».
Σφάλαμε απλώς στο εξής: Δεν φορτώνονται στο Κορονοϊό οι θάνατοι που προκαλούνται κυρίως ή αποκλειστικά από άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά από οποιαδήποτε άλλη αιτία!
Μόνο ο covid – 19 πουλάει θάνατο και τρόμο, σε αυτόν θα φορτωθούν όσο περισσότερο πτώματα γίνεται.
Και άραγε πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτή η λαθροχειρία! Δεν ξέρουμε αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει όριο.  
Ο νέος άνθρωπος που χαροπαλεύει μετά από τροχαίο (ας πούμε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις), και που είναι φορέας του κορονοϊού (με συμπτώματα που θα κουμάνταρε με ένα ντεπόν) εάν καταλήξει θα καταγραφεί ως νεκρός της ίωσης; Απ' ότι φαίνεται ναι!
Η τερατολογία γύρω από τον κορονοϊό καταπέφτει με μία ματιά στις «επίσημες» στατιστικές, με μία σύγκριση με την εποχική γρίπη. Ωστόσο ακόμα και αυτές οι στατιστικές είναι πειραγμένες…
Συλλυπητήρια στους συγγενείς του ανθρώπου που κατέληξε από εγκεφαλικό. Οι στατιστικές είναι στατιστικές αλλά οι νεκροί είναι 100% νεκροί...